КМДА Київська міська державна адміністрація


13 листопада 2017

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Відбулась апаратна нарада під керівництвом голови району Наталії Бондар

Сьогодні, 13 листопада, в Голосіївській райдержадміністрації відбулась щотижнева апаратна нарада у голови Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району.

Про порядок проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців у 2018 році доповіла начальник відділу управління персоналом Тетяна Гнатівська.

Начальник управління охорони здоров’я Голосіївської райдержадміністрації Олена Довгань доповіла про хід впровадження Урядової програми «Доступні ліки» на рівні Голосіївського району. Так, відповідно до Урядової програми «Доступні ліки», пацієнти за рецептом лікаря можуть отримати безкоштовно або з доплатою лікарські засоби для лікування серцево-судинних захворювань, цукрового діабету II типу та бронхіальної астми. Відшкодування вартості лікарських засобів здійснюється за рахунок коштів цільової субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Станом на 09.11.2017 року в аптечних закладах отоварено 60156 рецептів на загальну суму 2.949.010 грн (використано 76%). Залишок коштів становить 934.589 грн (розширена доповідь).

Також під час наради обговорювались основні питання життєдіяльності району та найактуальніші питання, які постають під кінець року – освоєння бюджетних коштів на поточний рік та підготовка пропозицій до бюджету на наступний рік.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.