КМДА Київська міська державна адміністрація


1 листопада 2017

Відбулась щотижнева зустріч з мешканцями будинку 70 корпус 2 по просп. Голосіївському

Відбулась щотижнева зустріч з мешканцями будинку 70 корпус 2 по просп. Голосіївському

31 жовтня відбулась щотижнева зустріч голови Голосіївської райдержадміністрації Наталії Бондар з мешканцями, постраждалими від вибуху житлового будинку за адресою: просп. Голосіївський, 70 корп.2. за участі представника Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА.

Під час зустрічі представники міської та районної адміністрацій поінформували присутніх про подальший порядок пошуку та придбання житла для постраждалих, враховуючи розпорядження КМДА від 25.10.2017 № 1329 «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету міста Києва для фінансування заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що виникла у житловому будинку № 70, корпус 2 на проспекті Голосіївському у Голосіївському районі міста Києва, та забезпечення житлом мешканців цього будинку».

Так, 01 листопада міська комісія надішле забудовникам Голосіївського району запити щодо можливості придбання квартир з ремонтом у новобудовах, враховуючи визначені метражі житла та граничну встановлену вартість. Вже 07 листопада члени комісії розглянуть пропозиції забудовників та наступного дня нададуть ці пропозиції постраждалим мешканцям. За планом договори на придбання житла мають бути заключені до 01 грудня 2017 року.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.