КМДА Київська міська державна адміністрація


30 жовтня 2017

Наталія Бондар зустрілась з голосіївцями щодо будівництва ЖБК «Щасливий дім» по вул.Листопадній

Наталія Бондар зустрілась з голосіївцями щодо будівництва ЖБК «Щасливий дім» по вул.Листопадній

30 жовтня голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар зустрілась з ініціативною групою мешканців щодо незаконного будівництва Обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Щасливий дім» по вул. Уральська, 41/51 та вул. Листопадна, 51-Б.

Участь у засіданні взяли представники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної прокуратури, представники поліції та ДСНС.

Голосіївці стурбовані тим, що забудовник продовжує будівельні роботи на об’єкті, не зважаючи на заборону Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва КМДА від 21.08.2017 №281.

Учасники наради обговорили можливі шляхи вирішення питання, припинення будівництва, повернення частини ділянки до комунальної власності тощо.

Райдержадміністрація, відповідно до повноважень, взяла на себе вирішення питання укріплення схилів зазначеної ділянки аби запобігти подальшому руйнуванню сусідніх будівель та уникненню нещасних випадків.

Питання будівництва ЖБК «Щасливий дім» залишається на контролі голови району, а представники районних служб, територіальний управлінь міністерств та відомств пообіцяли мешканцям всебічне сприяння та підтримку у вирішення цього питання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.