КМДА Київська міська державна адміністрація


2 жовтня 2017

У Голосіївському районі після капітального ремонту відкрито бібліотеку ім. М.М.Коцюбинського

У Голосіївському районі після капітального ремонту відкрито бібліотеку ім. М.М.Коцюбинського

29 вересня, у переддень Всеукраїнського дня бібліотек, в Голосіївському районі столиці було урочисто відкрито оновлену після капітального ремонту бібліотеку ім.М.М.Коцюбинського для дітей (просп.. Голосіївський, 97-А).

Урочисте дійство було позначене традиційним для відкриття закладів перерізанням стрічки. Право здійснити цю почесну місію було надано голові Голосіївської райдержадміністрації Наталії Бондар, директорові Централізованої бібліотечної системи району Галині Станіславчук та завідуючій бібліотекою Наталії Дмитренко.

  

Розділити радість громади завітали почесні гості та представники трудових колективів бібліотек Голосіївського району.

Відкриття оновленої бібліотеки – важлива культурна подія жителів мікрорайону. Цей заклад має чудовий потенціал, тут створено прекрасні умови для навчання, відпочинку та творчого розвитку дітей. Приміщення адаптоване для перебування людей з обмеженими можливостями. Приємним є і те, що змінився на краще і сам фасад бібліотеки, тут встановлено пандус.

  

 

  

Зміни торкнулися не тільки інтер’єру, а й змістовного наповнення. У новому залі більш демократична атмосфера, простір розділено на зонування: за планами тут проходитимуть презентації нових видань, музичні та літературні вечори, зустрічі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.