Відбувся семінар для осіб, які не забезпечені можливістю працювати

25 вересня 2017 року соціальні партнери – Правобережне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві та Голосіївський районний центр зайнятості провели черговий спільний інформаційний семінар для понад 25 осіб, які не забезпечені можливістю працювати.

Тематика таких зустрічей є актуальною насьогодні та однаково важливою для різних вікових категорій слухачів, оскільки вона стосується майбутнього пенсійного забезпечення громадян та реформування пенсійної системи.

Цього разу більша частина семінару була проведена у форматі "питання-відповідь".

Фахівці управління були приємно здивовані запитаннями, так як більшість з них стосувалась умов призначення пенсій, однією з яких є наявність страхового стажу. Це дало змогу звернути увагу присутніх на питання легального працевлаштування. А враховуючи те, що для призначення пенсії відомості про стаж і заробіток підтверджуються відомостями з Реєстру застрахованих осіб  (стаж - з 2004, а заробітна плата – з 01.07.2000 року), то актуальним для майбутнього пенсіонера є "контроль" своїх даних у Реєстрі, який можна здійснювати за допомогою веб-порталу ПФУ, про можливості якого і було проінформовано слухачів.

Учасники зустрічі із зацікавленністю ознайомлювались з буклетами та листівками, які всім бажаючим роздали організатори .

 

 

Гарячі телефонні лінії

Правобережногооб’єднаного управління

Пенсійного фонду України в м. Києві:

 

(044) 200-89-84 в Голосіївському районі;

(044) 273-51-51 в Святошинському районі;

(044) 244-78-11 в Солом’янському районі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю