Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

Пройшов соціальний тренінг «НЛП Практик в комунікації»

19-21 вересня за підтримки  Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ГО «Трансформація» відбувся четвертий заключний триденний модуль соціального тренінгу «НЛП Практик в комунікації» в рамках програми Френка Пюселіка «Практика профілактики та попередження посттравматичних розладів» для психологів, соціальних працівників, волонтерів, демобілізованих учасників АТО та членів їх сімей. Всього на тренінгу були присутні 80 учасників.

В рамках червертого модулю учасники отримали теоретичні та практичні навички в напрямку особистих переконань. Три дні учасники активно працювали в великій групі та малих підгрупах практикуючи свої набуті навички. Захід пройшов в легкій та позитивній атмосфері. Тренінг вели найкращі тренери програми Микола Вовченко, Людмила Черненко та Олександр Сударкін.

Основні організатори - фахівець із соціальної роботи Державіна Алла Іванівна та психолог Гончарук-Груць Надія Андріївна Голосіївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

  За інформацією  Голосіївського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю