Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

До уваги представників інститутів громадянського суспільства! Затверджено Положення про міський конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

До уваги представників інститутів громадянського суспільства! Затверджено Положення про міський конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Таке рішення ухвалили депутати Київської міської ради.

Як повідомили у Департаменті суспільних комунікацій, вже розпочато у відкритому форматі роботу з організаційного забезпечення проведення першого міського конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка.

Ще у грудні минулого року сесією Київради затверджено міську цільову програму «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 – 2019 рр.», одним з основних пунктів якої передбачено проведення Конкурсу проектів.

Це ще раз підтверджує, що міська влада сьогодні як ніколи хоче бачити своїми активними партнерами для встановлення дієвої комунікації та ефективної взаємодії між владою і громадськістю саме інститути громадянського суспільства, що є вагомою суспільною силою, спроможною багато зробити для подальшого розвитку нашої столиці.

Як зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда, яскравим прикладом такої роботи має стати спільна реалізація ініціатив громадських об’єднань, небайдужих до життя нашого міста:

‒ Сподіваюсь, що початок буде вдалий і спільний проект влади міста Києва та громадських об’єднань створить сприятливі умови для подальшої участі інститутів громадянського суспільства у розробленні проектів зі сприяння благодійній, волонтерській діяльності, іншим формам громадянської активності та громадянської культури. Саме тому я хочу запросити всіх зацікавлених до участі у Конкурсі та презентувати свої, я сподіваюсь, вкрай необхідні для столиці програми.

За інформацією http://dsk.kievcity.gov.ua.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю