Головна  →  Новини  →  13 вересня 2017

Відбулась зустріч Наталії Бондар з мешканцями будинку 12 по вулиці Бурмистенка

13 вересня в  Голосіївської райдержадміністрації відбулася зустріч голови районної адміністрації Наталії Бондар з мешканцями житлового будинку  12 по вул. Бурмистенка, який був пошкоджений вибухом у липні поточного року. На захід були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації – члени Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася через вибух в житловому будинку за адресою вул. Бурмистенка, 12.

 

Голова Голосіївської райдержадміністрації  Наталія Бондар доповіла присутнім про роботу, яка була виконана районною владою, в межах компетенції,  та подальші дії  райдержадміністрації, у тому числі районних комунальних підприємств. Зокрема, з 14 вересня в 2 під’їзді  будинку 12 по вул. Бурмистенка, 12 розпочнуться ремонтні роботи з укріплення пошкоджених перекриттів. 

Під час зустрічі багато питань було задано мешканцями директору  КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва» Н.Латанюк та директору  КП «Голосієвобудінвест» О.Коцюбі, серед яких: вивіз сміття, що утворився внаслідок вибуху, послідовність ремонтних робіт,  відновлення балконів та балконних вікон, нарахування за комунальні послуги, обстеження даху будинку тощо.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю