Головна  →  Новини  →  12 вересня 2017

В райдержадміністрації надали фахові відповіді на питання постраждалих від вибуху будинку 70 корп.2 по просп. Голосіївському

В райдержадміністрації надали фахові відповіді на питання постраждалих від вибуху будинку 70  корп.2 по просп. Голосіївському

12 вересня в  Голосіївської райдержадміністрації відбулася зустріч керівництва районної адміністрації з мешканцями, постраждалими від вибуху житлового будинку за адресою: просп. Голосіївський, 70 корп.2.

Задля надання фахових роз'яснень  на зустріч були запрошені представники Департаменту  будівництва та житлового забезпечення та Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації. Також в залі були присутні члени районного Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася через вибух побутового газу в житловому будинку за адресою просп. Голосіївський, 70, корп. 2.

Під час зустрічі представниками влади  більш детальніше було роз'яснено щодо процедури придбання житла за рахунок резервного фонду бюджету міста Києва та надання матеріальної допомоги по  міській цільовій програмі "Турбота. Назустріч киянам" на 2016 - 2018 роки .

Зустріч проходила у форматі питання - відповідь.

 За результатами зустрічі було напрацьовано протокольні доручення ( Протокол зустрічі від  12.09.2017 ).

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю