Головна  →  Новини  →  29 серпня 2017

У Голосіївському парку відбуваються безкоштовні освітні заходи

У Голосіївському парку столиці відбуваються безкоштовні освітні заходи. Це стало можливим  завдяки реалізації проекту Громадського бюджету-1 № 458.

Ініціатори проекту разом із ГО «Освітня асамблея» – це активна молодь, що усвідомлює важливість знань у сучасному світі та прагне зробити їх доступними для всіх. Вони влаштовували виступи досвідчених лекторів у найрізноманітніших сферах – правозахисній, освітній, екологічній.

Організатори вважають, що суспільство майбутнього «має бути розумним». І тому прагнуть надати всім охочим, особливо дітям і молоді, можливість розвиватися, знати про свої права тощо.

«Розпочали роботу в кінці 2015 року лекцією в Департаменті культури. Проводили зустрічі на різних локаціях. Потім у нас з’явилося власне приміщення на вулиці Васильківській, 3 – це колишній офіс, який ми своїми руками привели до ладу. На Громадський бюджет подали проект «Простір «Освітня асамблея», у рамках якого хотіли придбати сучасне обладнання для проведення заходів, у тому числі і просто неба. Агітували за проект всією командою – це близько 10 людей – використовуючи всі доступні засоби. Як результат, наш проект став кращим у Голосіївському районі, набравши 976 голосів», – розповів співавтор проекту Микола Панченко.

Наразі закуплено все необхідне: крісла-мішки, бензогенератор, проекційний екран, спортивне обладнання для настільного футболу і тенісу тощо. Також проведено чимало заходів, зокрема англомовні та німецькомовні розмовні клуби, покази фільмів, майстер-класи, лекцію «Жертви політичних репресій» та інші.

«Нещодавно ми влаштували день «Психологія надворі», заняття проводили на галявині. І багато людей, які проходили повз, долучалися. Усього взяло участь близько 150 осіб», – розповів Микола Панченко.

Всі заходи «Освітньої асамблеї» безкоштовні, охочі можуть зробити благодійний внесок на розвиток проекту.

Проголосувати за інші проекти Громадського бюджету можна за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю