КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2017

У Голосієві урочисто підняли Державний Прапор України

У Голосієві урочисто підняли Державний Прапор України

23 серпня біля будівлі Голосіївської райдержадміністрації відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України «Величне свято гідного народу» (ФОТОГАЛЕРЕЯ). Цього дня на майдані біля адміністрації зібралась громадськість району, депутати Київради, школярі, студенти, бійці АТО, співробітники адміністрації, представники громадських організацій і підприємств району, органів самоорганізації населення та інші поважні гості.

За традицією районні урочистості відкрила голова району Наталія Бондар, яка привітала присутніх зі святом та побажала українцям бути гідними синами та доньками своєї Батьківщини.

Честь підняти Державний Прапор України було надано колишньому голові Московського району, який 26 років тому одним з перших підняв Прапор на території м. Києва, Миколі Івановичу Бідзілі, голові громадської організації «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району міста Києва», бійцю АТО Юрію Герасимчуку та учениці спеціалізованої школи №85 Дар’ї Куркіній.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих за територіальну цілісність та незалежність України.

Вже традиційним та символічним стало вручення паспортів, Конституції України  та Державних Прапорів України кращій молоді району. Цього року, відповідно до нововведень, свої паспорти отримали 10 юних голосіївців, яким цими днями виповнилось 14 років.

На цьому святкові заходи в районі не закінчились. Сьогодні ввечері, з 15.00, у Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Рильського до 26-ї річниці незалежності України відбудеться святкова районна програма «Україна є! Україна завжди буде!». В рамках святкової програми організовано цілу низку цікавих локацій та активностей:

  • дитяча патріотична акція «Країна щастя і добра».
  • просвітницька бібліо-галявина «Є така держава – Україна».
  • спортивне свято «Спортивна країна – рідна Україна» та  показові виступи юних спортсменів.
  • церемонія державної урочистої реєстрації шлюбів «Щасливою будь, українська родино!».
  • святкова концертна програма за участю Українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина».

Приходьте родинами, з друзями та близькими й проведіть чудовий літній день разом з нами! Гарний настрій та приємні емоції гарантуємо! Розваг вистачить на всіх!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.