Головна  →  Новини  →  9 серпня 2017

«Київводоканал» нагадує: для отримання субсидій до 15 серпня необхідно розрахуватися з боргами або укласти договір реструктуризації

ПрАТ «АК «Київводоканал» нагадує киянам про зміни в системі правового регулювання сфери надання субсидій, що передбачені постановою Кабміну № 300 від 26 квітня 2017 року. Зокрема, субсидія на наступній строк не призначається в разі наявності заборгованості за житлово-комунальні послуги понад два місяці, а також за відсутності договору з постачальником.

Для уникнення непорозумінь товариство просить своєчасно – до 20 числа кожного місяця – сплачувати за холодну воду та водовідведення і не накопичувати борги.

Вирішити питання із заборгованістю – погасити її або укласти договір реструктуризації – необхідно до 15 серпня.

Споживачі, які отримують субсидію з порушенням вищезазначених норм, повинні будуть повернути кошти до бюджету в порядку, встановленому Кабінетом міністрів України.

 Довідково.

За консультаціями щодо субсидій звертайтесь до органів соцзахисту. Для оформлення договору реструктуризації або укладання договору на водопостачання треба звертатися до Центрів обслуговування споживачів «Київводоканалу» або районних сервісних центрів «Центру комунального сервісу».

За інформацією http://kievcity.gov.ua 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю