Головна  →  Новини  →  28 липня 2017

Голосіївських працівників торгівлі привітали з професійним святом

Голосіївських працівників торгівлі привітали з професійним святом

Щорічно в останній тиждень липня відзначається професійне свято - День працівників торгівлі. З цієї нагоди сьогодні голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар та заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Єріна привітали працівників сфери торгівлі з професійним святом, висловили найкращі слова подяки людям, які щоденно працюють для свого району та столиці (ФОТОГАЛЕРЕЯ).

«Вітаю вас з Днем працівників торгівлі! Торгівля – одна з найпопулярніших сфер економічної діяльності, яка покликана задовольняти повсякденні потреби громадян. За останні роки торгівельна мережа нашого району стала якіснішою, професійнішою і ближчою до потреб населення. Велика заслуга в цьому працівників торгівлі – справжніх професіоналів. Від вашої доброзичливості, уваги та чітко організованої роботи закладів торгівлі залежить настрій і самопочуття людей. Бажаю всім вам міцного здоров'я, комерційного успіху, вдячних покупців та гарного попиту на ваші товари», - зазначила Наталія Володимирівна.

За вагомий внесок у покращення обслуговування населення Голосіївського району міста Києва у сфері торгівлі та ресторанного господарства, активну участь у житті району та з нагоди професійного свята «Дня працівників торгівлі» кращих працівників сфери торгівлі та ресторанного господарства було нагороджено Подяками та Почесними грамотами голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю