Головна  →  Новини  →  24 липня 2017

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар провела апаратну нараду

Сьогодні, 24 липня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів та комунальних служб району.

Під час наради заступник начальника управління охорони здоров’я РДА Юлія Фещенко доповіла про стан проведення профілактичних оглядів працюючого населення в Голосіївському районі столиці. Так, за I півріччя 2017 року було проведено 5844 обстежень (у 2016 році за аналогічний період – 5073), під час яких було виявлено 478 випадків захворювань (у 2016 році – 480). Переглянути повну доповідь.

 

Про стан виконавської дисципліни в управління житлово-комунального господарства доповіла начальник управління Лариса Мостова. Так, станом з 01.01.2017 року по 11.07.2017 року управлінням житлово-комунального господарства було опрацьовано 3139 документів, які надійшли через систему електронного документообігу АСКОД, поштою, до Call-центр, тощо (переглянути детальніше).

Основні питання з якими зверталися мешканці це:

• скарги на неналежне надання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій обслуговуючими організаціями;

• нарахування плати на опалення, гаряче та холодне водопостачання;

• надання дозволу на реєстрацію та отримання ордеру на кімнати в гуртожитках, що належать до комунальної власності району;

• надання підтвердження щодо юридичного статусу квартири;

• видача дублікату свідоцтва про власність;

• мешканці приватного сектора по різним питанням;

• приватизація житла.

На завершення засідання Наталія Володимирівна наголосила на необхідності посилення виконавської дисципліни в райдержадміністрації, покращення якості наданих заявникам відповідей, посилення роботи структурних підрозділів за напрямками благоустрою, торгівлі, ЖКГ тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю