КМДА Київська міська державна адміністрація


17 липня 2017

В райдержадміністрації відбулась розширена зустріч із постраждалими у результаті вибуху в будинку по просп.Голосіївському

В райдержадміністрації відбулась розширена зустріч із постраждалими у результаті вибуху в будинку по просп.Голосіївському

Сьогодні, 17 липня, відбулась розширена нарада за участю мешканців житлового будинку по просп. Голосіївському, 70 корпус 2, який був зруйнований вибухом.

Участь у нараді взяли: депутат Верховної Ради України Євген Рибчинський, депутат Київської міської ради VІІІ скликання Вадим Іванченко, представники Громадської ради при Голосіївській РДА, головний архітектор Голосіївського району Олексій Титаренко, члени районного Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, представники Товариства Червоного хреста України, Голосіївського РУ ГУ України ДСНС України в м.Києві, Голосіївського управління поліції ГУ Національної поліції у м. Києві тощо.

 

Голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар доповіла присутнім про поточну ситуацію з ліквідації надзвичайної ситуації, поінформувала про виконання протокольних доручень, які були надані району Київською міською державною адміністрацією, та подальші дії райдержадміністрації та інших служб, які займаються цим питанням.

В рамках наради постраждалі мешканці мали змогу отримати відповіді на свої питання, які стосувались проведення експертизи, отримання документів, матеріальної допомоги та тимчасового і постійного житла тощо.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.