Головна  →  Новини  →  17 липня 2017

Інформація про голосіївські ярмарки

Протягом минулого тижня в Голосіївському районі було проведено сезонних ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції і промислових товарів, сільськогосподарський ярмарок з продажу сільгосппродукції, а також продуктів її переробки, якісної плодоовочевої продукції, інших продуктів харчування.

Під час ярмарків було реалізовано близько 163 т сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

З 18 по 21 липня в Голосіївському районі столиці відбудуться традиційні сезонні ярмарки за адресами:

18.07.2017 – вул. Володимирська, 80-86-а, просп. Науки. 88;

19.07.2017 – вул. Стратегічне шоссе (в межах просп. Науки та  вул. Малокитаївської), вул. Деміївська;

20.07.2017 – вул. Ломоносова (в межах вул. Стельмаха та вул. Маричанської), вул. Ковпака (в межах вул. В.Васильківської та  вул. Антоновича), Новопирогівська;

21.07.2017 – просп. Голосіївський, 116 (біля кінотеатру «Загреб»);  просп. Глушкова, 17-31.

Для задоволення потреб споживачів столиці сільськогосподарською продукцією та продуктами її переробки, якісною плодоовочевою продукцією, іншими продуктами харчування вітчизняних виробників 22 та 23 липня в Голосіївському районі відбудуться традиційні сільськогосподарські ярмарки, за адресами:

22.07.2017 – вул. Паньківська (в межах вул. Саксаганського та Жилянської),  вул. Голосіївська, 4-10;

23.07.2017 – вул. Конєва.

Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація запрошує Вас взяти участь в ярмаркових заходах на території Голосіївського району.

Для участі в ярмарках, які проводяться на території Голосіївського району Вам необхідно заздалегідь звернутись до відділу торгівлі та споживчого ринку Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: просп. Голосіївський, 42, каб. 202, 305 або за  тел. 281-66-02, 281-66-03, а також мати документ, що підтверджує Вашу діяльність, документи, що засвідчують якість продукції, намет, інформаційну вивіску про приналежність, оформленні цінники, санітарну книгу продавця, наявність відповідного одягу-форми продавця та документу, що засвідчує оплату торговельного місця, для реалізації товарів, що швидко псуються холодильне обладнання підключене до джерел живлення.

Відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 26.05.2015 № 507 «Про проведення ярмарків у місті Києві» організаторами ярмаркових заходів на території Голосіївського району являється комунальне підприємство «Київська спадщина», підпорядковане Департаменту промисловості та розвитку підприємництва спільно з Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією.

Заходи щодо наявності торговельних місць, біотуалетів, рукомийників та прибирання території після проведення ярмарку здійснюються оператором, відповідно до Договору надання послуг з організації проведення ярмаркового заходу.

В свою чергу згідно Договору оператор має право отримувати кошти від учасників ярмарку за надання торговельного місця, що перераховуються платіжним дорученням або через термінал.

Під час проведення ярмарків споживачі як і продавці можуть звертатись до адміністратора-оператора, який знаходиться з 07-00 до 18-00 год. в наметі «Адміністрація ярмарку», з питань організації та проведення ярмаркових заходів на території Голосіївського району.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю