Головна  →  Новини  →  3 липня 2017

Шпаргалка для авторів проектів Громадського бюджету

У Департаменті фінансів КМДА для авторів проектів та їх прихильників розробили своєрідну шпаргалку: як правильно подати заявку і що робити, коли виникають труднощі. А вони однозначно з'являються,  бо зараз якраз триває активна фаза подачі проектів на Громадський бюджет-2 та тестування е-системи його підтримки, яку суттєво модернізували.

У всіх учасників процесу виникають зауваження та пропозиції. Для впорядкування цього процесу створено 3-х рівневу систему підтримки. Виглядає вона так:

3-й - щодо багів системи - розробники та ІТ-адміністратори сервісу - SocialBoost та КП ГіОЦ КМДА
2-й - адміністрування (проблемні питання з проектами, з пунктами супроводу при РДА) - Департамент фінансів КМДА (т. - 202-73-56 ) 
1-й - підтримка клієнтів з усіх питань - група працівників КНДУ "Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста"

Деякий час Вам допомагали представники розробника Громадський проект, @Громадський Єнот , якого придумали наші колеги з SocialBoost . Але як Ви вже знаєте, він "поїхав рибалити", тому вітаємо нову команду: Громадський Помічник . Її тел - 587 78 67, - наголошують у департаменті.

Безпосередня відповідальність за якість роботи - КНДУ "Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста" Громадський Помічник відповідатиме за взаємодію та допомогу з питаннь, що стосуються Громадського бюджету в місті Києві, а розпорядок його роботи можна побачити на його сторінці.

Важливо! На відміну від волонтерів, поки що Громадський помічник не працюватиме по вечорам та вихідним.

У разі виникнення будь-яких питаннь по ГБ -  радять відразу тегати Громадський Помічник!

За інформацією https://vechirniykiev.com.ua/

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю