Зустріч пенсійників з членами профспілки працівників зв'язку

20 червня на запрошення Київської міської профспілки працівників зв’язку представники Правобережного об’єднаного управління  та головного управління  Пенсійного фонду України в м. Києві провели чергове виїзне засідання-консультацію з членами профспілкового комітету Українського інституту із проектування і розвитку інформаційно-комунікаційної інфраструктури ПАТ «Діпрозв’язок».

Чимало запитань аудиторії стосувалися змін, що заплановані на 01 жовтня 2017 року, зокрема осучаснення пенсій. Тому фахівці Фонду особливу увагу приділили перевагам пенсійної реформи і розказали про результати своєї участі у парламентських слуханнях на тему “Пріоритетність додержання страхових засад при реформуванні пенсійної системи”, що проходили у Верховній Раді України

У ході зустрічі були надані фахові консультації з пенсійного законодавства, в тому числі і про наукові пенсії, також презентовані інформаційні плакати «Уряд відновлює соціальну справедливість» в контексті проведення пенсійної реформи в Україні.

Присутні дізналися про можливості Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Були роздані інформаційні тематичні матеріали за тематикою заходу.

По закінченню зустрічі відбулося жваве обговорення, всі бажаючі змогли отримати вичерпні відповіді.

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві:

287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю