Головна  →  Новини  →  21 червня 2017

В Голосіївському районному центрі зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення міні-ярмарків вакансій. Безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними у присутності працівників центру зайнятості дає більш ефективний результат. Він є одним з найдієвіших способів надання допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів.

20 червня фахівці Голосіївського районного центру зайнятості провели черговий міні-ярмарок вакансій на замовлення ТОВ «ЛЕТЮД», ТОВ «ЯНСЕР ЛТД» та ТОВ «ЛІНЖЕРІ ПРО».

Роботодавці проінформували присутніх про діяльність та перспективи своїх підприємств. Учасники міні-ярмарку були ознайомлені з умовами праці, графіком роботи, рівнем заробітної плати та критеріями, які враховуються при її нарахуванні. Окремо було розглянуто питання про можливість навчання безпосередньо на виробництві.

Загалом на заході були присутні понад 40 незайнятих осіб.

Звичайно, не всі відвідувачі міні-ярмарки вже сьогодні визначилися з майбутнім місцем роботи, проте ніхто не зможе заперечити, що шанс для цього вони отримали.

За інформацією Голосіївського районного центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю