Зустрічі пенсійників з членами профспілкової організації

 

Правобережне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві не припиняє своєї діяльності за напрямком, проведення ряду заходів спрямованих на забезпечення конституційного права  населення мати вільний доступ до інформації щодо соціального захисту громадян України. 

Тож, восьмого червня цього року, фахівці Управління взяли участь у зустрічі з членами профспілкової організації Вагонної дільниці Київ-Пасажирський, яку проводило Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві.

На заході обговорювалися питання щодо пенсійного забезпечення та порядку оформлення пенсій за видами, порядку формування страхового стажу та факторів, які впливають на його розмір, про офіційне працевлаштування, про майбутні плани в реформуванні пенсійної системи, а саме про можливу  перспективу запровадження другого рівня загальнообов'язкового державного пенсійного страхування – накопичувальну систему.

Також всі  учасники зустрічі отримали корисну інформацію щодо запроваджених електронних послуг та майбутніх новацій, які планує Пенсійний фонд України в обслуговувані громадян.

Учасники активно спілкувалися із представниками управління, задавали питання, які їх турбували та отримували кваліфіковані вичерпні консультативні відповіді фахівців.

 

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного

фонду України в м. Києві:

 

287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю