Головна  →  Новини  →  13 червня 2017

В Голосіївському районі триває реалізація громадського проекту "Освітня асамблея"

Цьогоріч у Голосіївському районі міста Києва Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією спільно з активними киянами реалізується громадський проект «Простір «Освітня асамблея»».

Метою даного заходу є виховання у дітей та молоді національно-патріотичної гордості за свою Країну, в рамках вищезазначеного проекту молодь має можливість вивчити іноземні мови, переглянути україномовні кінофільми та спілкуватися з інтелігентною елітою України.     

Так, 22 травня пройшла лекція на історико-патріотичну тематику «Жертви політичних репресій» захід був приурочений до Дня вшанування жертв політичних репресій, де учасники заходу прослухали цікаву лекцію-екскурс в історію про політичні переслідування на території України та способи протидії розгортанню нових репресій.

24 травня відбувся показ українського кінематографу «Поводир». Понад 50 учасників культурного заходу змогли приєднатися до прекрасного.

25 травня та 30 травня проведено розмовні та дискусійні англомовні клуби, на тему «Why people are so violent?», «How to spot a liar?». Вищезазначені   заходи спрямовані на популяризацію вивчення іноземних мов де молодь поспілкувалася з носієм мови-Джиммі Хіллом (американський експерт у галузі судової психології);

Крім того, проведено майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок та відбулась демонстрація англомовного фільму “21”.

Загалом, станом на 12.06.2017 року під час реалізації громадського проекту «Простір «Освітня асамблея»» участь взяло понад 300 учасників.

За інформацією відділу у справах сімї, молоді та спорту РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю