Викладачам про пенсію за вислугу років

Фахівці Правобережного об’єднаного управління ПФУ в м. Києві постійно проводять активну роботу щодо інформування різних вікових груп населення щодо змін в сфері пенсійного  законодавства.

8 червня представники Управління провели зустріч з викладацьким колективом Міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Захід відвідали 25 викладачів та методистів.

Головний спеціаліст Святошинського відділу обслуговування громадян Наталя  Черкас ознайомила слухачів щодо основних умов набуття права на пенсію за вислугу років та на встановлення грошової допомоги особам, які набули право на  пенсію за вислугу років та вперше звернулися за призначенням пенсії при досягненні пенсійного віку.

Також на зустрічі висвітлювалися питання впровадження нових технологій обслуговування громадян, легального працевлаштування, переваги використання електронної послуги Пенсійного фонду України – веб-порталу та зміни у пенсійному забезпеченні з 01.05.2017 року.

Учасники зустрічі жваво обговорювали зміни в сфері пенсійного законодавства та активно ставили запитання. Кожний учасник отримав вичерпні відповіді від спеціалістів  управління.

Викладачам було надано інформаційно-методичний матеріал за тематикою заходу.

Фахівець повідомила присутніх про можливість зареєструватись на web-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за адресами:

  • в Голосіївському районі - вул. Антоновича (Горького), 70, тел. 287-13-62;
  • в Солом’янському районі - вул. Керченська, 5а, тел. 244-78-11;
  • в Святошинському районі - вул. Корольова, 5а, тел. 273-42-23, 273-51-48.
Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю