Головна  →  Новини  →  8 червня 2017

Відбулась розширена нарада щодо роботи районної ланки системи цивільного захисту

Відбулась розширена нарада щодо роботи районної ланки системи цивільного захисту

Сьогодні в Голосіївській РДА під керівництвом голови району Наталії Бондар відбулась нарада за участю заступників голови РДА, керівників структурних підрозділів, підпорядкованих комунальних підприємств, а також представників територіальних органів міністерств та відомств щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, реагування на них, ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, захисту населення та територій від їх негативних проявів.

На порядку денному було розглянуто питання щодо створення спеціалізованих служб районної ланки цивільного захисту, як складової територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Було досягнуто рішення створити 12 спеціалізованих служб цивільного захисту: медичну, протипожежну, охорони громадського порядку, захисту рослин, торгівлі та харчування, інженерну, комунально-технічну, енергетики, матеріального забезпечення, зв’язку і оповіщення, транспортного забезпечення, технічну служби.

Керівники спеціалізованих служб отримали завдання розробити за погодженням відділу надзвичайних ситуацій Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту району відповідно своїм до своїх напрямків діяльності.

Додатково на нараді були розглянуті питання проведення заходів з евакуації населення з небезпечних зон можливого підтоплення, пожежонебезпечних районів, об’єктів пов’язаних з радіаційною та хімічною небезпекою. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю