Дні інформування Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві

З метою поширення інформації серед населення фахівці Правобережного об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Києві провели у травні 2 «Дні інформування» направлених на сприяння обізнаності громадян у сфері пенсійного забезпечення.

Пенсійники проінформували відвідувачів щодо переваг легального працевлаштування, щодо змін, які відбулися в сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування у 2017 році, щодо особливих вимог для врахування довідки про розмір заробітної плати за 60 місяців під час призначення пенсії,  ознайомили із порядком оформлення або поновлення пенсійного посвідчення та електронного пенсійного посвідчення.

Організатори ознайомили учасників заходу із перевагами користування веб-порталом, що запроваджений  Пенсійним фондом України та запропоновували охочим зареєструватися.

Фахівці надали відповіді на запитання відвідувачів, роздали інформаційно-роз’яснювальні буклети та повідомили, що в громадських приймальнях управління функціонують інформаційні куточки, в яких своєчасно та регулярно оновлюється методично-інформаційний матеріал відповідно до змін, що відбуваються в сфері пенсійного забезпечення. 

 

 

Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного

фонду України в м. Києві:

 287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю