Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Районний центр зайнятості організував міні-ярмарок вакансій

З метою якісного задоволення кадрових потреб роботодавця та ефективного підбору персоналу в Голосіївському районному центрі зайнятості 25 травня  відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення  ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора».

Центр слухової реабілітації «Аврора» заснований  в 1991 році  досвідченими співробітниками Лор-інституту імені Коломійченка, серед яких кандидати медичних, біологічних та технічних наук. Компанія за свою діяльність отримала 56 нагород як в Україні так і за кордоном. Понад 41 тис. осіб зі всієї України отримали допомогу та здобули здатність чути оточуючий світ. Міністерство охорони здоров'я України акредитувало ЦСР «Аврора» як медично-реабілітаційний заклад вищої категорії.

Представник роботодавця Солончук Наталія Вікторівна докладно охарактеризувала наявні вакансії, а саме, завідувач групи логістики, фахівець з ремонту електронного обладнання, реєстратор медичний, сестра медична, молодша медична сестра,  та ознайомила з умовами праці на підприємств. Також зосередила увагу присутніх на основні вимоги до працівників, відповіла  на численні запитання стосовно  заробітної плати й соціальних гарантій.

Завдяки  професійній організації районних центрів зайнятості м.Києва в міні-ярмарку взяли участь 19 безробітних громадян. За  результатами проведеного заходу 8 осіб отримали запрошення роботодавця для можливого подальшого працевлаштування. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю