КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2017

У школах Голосієва пролунав останній дзвоник!

У школах Голосієва пролунав останній дзвоник!

Сьогодні у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Голосіївського району традиційно пролунав останній дзвоник,який когось сповіщає про перехід до наступного класу, а когось – про закінчення школи та старт дорослого життя.

Гучні оплески, сльози радості та море квітів. Саме так зворушливо святкували останній дзвоник у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №85 міста Києва, куди завітала голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар.

Наталія Володимирівна  привітала присутніх зі святом, подякувала педагогам за невтомну працю, побажала випускникам успіхів у здачі іспитів та вступі до омріяних вузів, а учням, для яких стартували літні канікули, побажав гарно відпочити, набратися сил та енергії для навчання в новому навчальному році.

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів.

Загалом, цього року останній дзвоник пролунав для 1079 голосіївських одинадцятикласників. Орієнтовно, враховуючи результати ЗНО, які ще тривають, у районі налічується 69 претендентів на золоту медаль та 29 – на срібну.

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.