Головна  →  Оголошення  →  10 травня 2017

Запрошуємо на виставку-презентацію «Зроблено в Києві»

25 травня 2017 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-б) в рамках святкування Дня Києва відбудеться важливий для столичних підприємств захід — виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві».

Свої досягнення та новітні розробки на Виставці представлять виробничі компанії та підприємства м. Києва, столичні державні та приватні наукові та дослідницькі структури.

Загалом участь у Виставці візьмуть більш як 160 підприємств з усіх районів столиці, які працюють у сфері машинобудування, будівельній, хімічній, медичній, фармацевтичній, поліграфічній галузях, в легкій промисловості та ін. Більш ніж 40 наукових установ м. Києва продемонструють свої новітні розробки, технології та матеріали. Вони презентуватимуть свою продукцію на площі понад 3000 кв. м.

Окремими експозиціями будуть представлені НАН України, провідні ВНЗ м. Києва, столичні наукові парки, інвестиційні агентства та науково-технічні майстерні.

В рамках Виставки також буде реалізовано науково-практичну програму: круглі столи, конференції, майстер-класи та презентації нових технологій та інше.

Щорічне проведення виставки відкриває перед промисловими підприємствами широкі бізнес-перспективи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю