Головна  →  Новини  →  27 квітня 2017

Підведено підсумки І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2017 році

Організаційним комітетом з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації 27 квітня 2017 року підведено підсумки І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

За результатами проведення трьох етапів конкурсу визначено переможця та лауреата  І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». В номінації «Кращий спеціаліст» перемогла – Польгуй Ольга Сергіївна, головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти та виховної роботи управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Лауреат в даній номінації – Вербовська Олена Сергіївна, головний спеціаліст відділу економіки Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації

Цьогорічний конкурс вкотре показав, що на державну службу приходять професійно підготовлені громадяни, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки та мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях.

Щиро вітаємо переможця і лауреата конкурсу!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю