КМДА Київська міська державна адміністрація


26 квітня 2017

Після ремонту відкрито переміщену амбулаторію по вул.В.Васильківська,104

Після ремонту відкрито переміщену амбулаторію по вул.В.Васильківська,104

25 квітня голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар та начальник районного управління охорони Олена Довгань разом з директорами КНП ЦПМСД №1 та №2, директором КНП КДЦ, керівниками філій, медичним персоналом, громадськими активістами і відвідувачами урочисто відкрили відновлену, переміщену амбулаторію загальної практики – сімейної медицини №3 (АЗПСМ), КНП «ЦПМСД №2» Голосіївського району м. Києва (вул. Велика Васильківська, 104).

 

Дана амбулаторія була утворена в 2013 році з педіатричного відділення дитячої поліклініки. На даний час за нею закріплено на обслуговування біля 8200 дитячого населення району ( від народження до 17 років) та частково доросле населення. Для мешканців району, які обслуговуються в зазначеній амбулаторії, її відновлення та переміщення в достойні умови - є значною подією! Тепер їх АЗПСМ зовні нічим не відрізниш від будь-якого приватного медичного закладу: чисто, світло, красиво, зроблено все продумано та зручно, якісно проведено капітальний ремонт, придбано нові меблі. В амбулаторії є все необхідне для діагностики та прийому пацієнтів.

 

Також після відкриття амбулаторії Наталія Володимирівна оглянула переміщену військово-лікарську комісію (ВЛК) Голосіївського району м. Києва Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату ( вул. Велика Васильківська, 104, цокольний поверх), яка з початку 2017 року розміщується у капітально відремонтованих приміщеннях.

Питання переміщення АЗПСМ№3 з цокольного поверху будівлі на 4 поверх, а ВЛК - в цокольний було порушено громадськими активістами району. Задля врахування думки громадськості керівництвом КНП «ЦПМСД №2» Голосіївського району було проведено опитування відвідувачів амбулаторії, щодо переміщення АЗПСМ та інших побажань з метою покращення перебування у закладі як пацієнтів так і самого медичного персоналу. За результатами проведених опитувань та детального вивчення питання керівництво району прийняло рішення підтримати ініціативу пацієнтів та громадських активістів та перемістити амбулаторію і військово-лікарську комісію.

Для реалізації цього проекту восени 2016 року голова району доручила віднайти додаткові кошти та внести зміни у програму економічного і соціального розвитку міста Києва на 2016 рік для проведення капітального ремонту частини 4 поверху (де на той час була розміщена ВЛК), коридору, холу, капітального ремонту цокольного поверху, евакуаційного додаткового виходу у двір приміщення КНП «ЦПМСД №2» Голосіївського району м. Києва (фото до ремонту). Зокрема: облаштовано нові кабінети; замінено вікна на металопластикові; зроблено нову стяжку підлоги, облицювання плиткою, встановлення покриття підлоги; підведено та встановлено нові умивальники та сантехнічне обладнання; проведено новеелектропостачання, встановлено нове освітлення, щитові; замінено та встановлено нові двері; відремонтовано санвузол в цоколі; проведено ремонт коридору та холу; замінено радіатори опалення;в дворі встановлено навіс в місці паркування дитячих візочків (колясок), зроблено капітальний ремонт додаткового виходу в двір закладу (фото після ремонту).

Проведена робота – спільний результат ініціативних мешканців району та небайдужого керівництва району, які разом проводять кропітку роботу щодо покращення умов праці як медичних працівників підпорядкованих закладів охорони здоров’я так і протурботу і піклуванняпро пацієнтів!

 

За інформацією управління охорони здоров’я Голосіївської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.