До уваги пенсіонерів, що отримують пенсію через ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «ВТБ БАНК», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк»!

Адміністрація головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві повідомляє, що відповідно до підпункту 2 пункту 2 рішення від 15 березня 2017 р. Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» затвердженого указом Президента України від 15 березня 2017 р. №63,  з 1 квітня 2017р. Пенсійний фонд України призупиняє фінансування таких банків:  
ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк»,
ПАТ «ВТБ БАНК», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк».

      Виплата пенсії особам, що отримували пенсію через установи вищезазначених банків буде провадитись через відділення поштового зв'язку за місцем проживання пенсіонера (доставочна дільниця 50, дата виплати залишається тією ж, що  була  на  банку).

      В подальшому за бажанням пенсіонера виплата пенсії може провадитись через установи інших банків, з якими підписано договір на виплату пенсій, або доставлятися додому співробітниками відділень поштового зв’язку. Для цього необхідно подати відповідну заяву до районного управління Пенсійного фонду за місцем перебування на обліку або до управління з координації та контролю за виплатою пенсій.

 

 Гарячі телефонні лінії Правобережного

об’єднаного управління Пенсійного

фонду України в м. Києві:

287-13-62 в Голосіївському районі;

273-42-23, 273-51-48 в Святошинському районі;

244-78-11 в Солом’янському районі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю