Головна  →  Оголошення  →  24 березня 2017

Проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Голосіївській РДА у 2017 році

Голосіївська районна в місті Києві  державна адміністрація відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського  конкурсу «Кращий  державний  службовець»  оголошує  про проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (далі – Конкурс).

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться серед державних службовців категорій посад державних службовців «Б» та «В»  в номінаціях:

  • «Кращий керівник»;
  • «Кращий спеціаліст».

За довідками щодо участі у І турі Конкурсу звертатися  до секретаря Організаційного комітету з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»  Водарської Наталії Єгорівни за номером телефону -  281-66-31.

Розпорядження Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації від 22.03.2017 № 73-к  «Про проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2017 році»

Положення про Організаційний комітет з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2017 році

Порядок та умови проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2017 році

Зразок подання

Зразок заяви

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю