КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2017

В Голосієво вшанували Героїв Небесної Сотні

В Голосієво вшанували Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

В Голосіївському районі столиці відбулись пам'ятні заходи, присвячені подіям Революції Гідності, за участю голови Голосіївської райдержадміністрації Наталії Бондар, представників  районних громадських організацій та органів самоорганізації населення, студентської та учнівської молоді, мешканців району.

На спомин про загиблого під час Революції Гідності Андрія Черненка був проведений мітинг з покладанням квітів біля пам’ятної дошки Андрію Миколайовичу (вул. Велика Васильківська, 114).

В школі №286 театр слова «Інкрустація»  представив літературно-музичну композицію «Я вірю в тебе, Україно!».

Присутні вшановували пам'ять не тільки тих, хто загинув під час Революції гідності на Майдані Незалежності, а і тих, хто віддав своє життя, захищаючи східні території України. Голова Голосіївської райдержадміністрації разом з учням школи, батьки яких були учасниками АТО, поклала квіти до меморіальної дошки випускникам школи №286 Шпаку Маркові, Бойчуну Юрію, Голоті Володимиру, що загинули в зоні АТО.

До Дня Героїв Небесної Сотні в бібліотеці ім.Наталі Забіли для дітей   організовано та проведено бібліо-проект «Небесна сотня Ангелів»: година пам'яті «Небесна сотня Ангелів»; книжково-ілюстративна виставка «Україна – нація Героїв»; мультимедійна презентація «Пам’яті Небесної Сотні»; майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки «Ангелів» для Героїв Небесної Сотні; флешмоб «Подаруй Агела Небесній Сотні».

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в наших серцях. 

Слава Україні! Героям слава!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.