КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2016

В Голосієво після реконструкції відкрили дитячо-юнацький спортивний клуб «Марафон»

В Голосієво після реконструкції відкрили дитячо-юнацький спортивний клуб «Марафон»

 22 грудня після капітального ремонту урочисто відкрито дитячо-юнацький спортивний клуб «Марафон» фізкультурно-оздоровчого центру «Централізована система дитячо-юнацьких спортивних клубів за місцем проживання «Голосієво» по вул. Ломоносова 19/11.

На відкриття спортивного клубу завітала голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, яка привітала усіх присутніх та побажала юним спортсменам ставити високі спортивні цілі та досягати їх.

У свою чергу, вихованці секції айкідо ФОЦ «Голосієво» та відділення дзюдо комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Тріумф» продемонстрували усім присутнім неперевершені показові виступи.

В ході капітального ремонту було повністю замінено каналізаційні труби, труби гарячого, холодного водопостачання, а також опалення. Також утеплено фасадну стіну зсередини, замінені вікна, двері та електрика.

У новому спортивному клубі забезпечуватиметься навчально-тренувальний процес для дітей та молоді з силових видів спорту та оздоровчої фізичної культури для дітей з синдромом Дауна.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.