КМДА Київська міська державна адміністрація


15 листопада 2016

Наталія Бондар відкрила фінальний етап фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва»

Наталія Бондар відкрила фінальний етап фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва»

Сьогодні, 15 листопада 2016 року, у Київському кооперативному інституті бізнесу і права відбувся фінальний етап фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва» (ФОТОГАЛАЕРЕЯ). Урочисто відкривала концерт голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Бондар Наталія Володимирівна. До вітального слова приєднався депутат Київської міської ради від Голосіївського району Іванченко Вадим Анатолійович.

Подяками голови були нагороджені очільниця Київського кооперативного інституту бізнесу і права, доктор економічних наук, професор Камінська Тетяна Григорівна, проректор з організаційно-виховної роботи Клименко Ольга Федорівна. Також були відзначені подякою журі фестивалю: Боровик Світлана Йосипівна, Цибізова Поліна Костянтинівна і Левківська Лілія Юріївна.

Отримала подяку й надзвичайно талановита та перспективна творча молодь району, яка змогла проявити себе під час фестивалю. Молоді митці знайшли у собі натхнення і продемонстрували свої таланти, успіхи та різноманітність танцювальних та вокальних виступів: були представлені сольні номери, дуети, гурти і хореографічні та пісенні колективи.

На фінальному етапі фестивалю студентської творчості «Осінь Голосієва» за підсумками відбіркового етапу за свої номери відзнаки отримали студенти багатьох вищих навчальних закладів Голосіївського району: Міжрегіональна академія управління персоналом, Національний університет харчових технологій, Київський кооперативний інститут бізнесу і права, Київське регіональне вище професійне училище будівництва, Національна академія Служби безпеки України, Навчально-науковий центр професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний університет харчових технологій, Економічно-правовий технікум від МАУП, Національний університет фізичного виховання і спорту України, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтва, Київський національний лінгвістичний університет.

Всіх фіналістів було нагороджено дипломами лауреатів фестивалю «Осінь Голосієва».  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.