Головна  →  Новини  →  7 листопада 2016

Весело та з піснями у Голосієво пройшов осінній продуктовий ярмарок

Весело та з піснями у Голосієво пройшов осінній продуктовий ярмарок

05 листопада в Голосіївському районі по вулиці Васильківській, 10-20 відбувся осінній соціальний продуктовий ярмарок, який був організований за ініціативи Київського міського голови Віталія Кличка.

На ярмарку мешканці району та гості міста мали змогу придбати найпопулярніші де можна буде придбати продукти: крупи, хліб, овочі, м᾽ясо, яйця, рибу, молокопродукти, мед, цукор, олію практично за їхньою собівартістю.

Ціни на основний набір плодоовочевої продукції під час ярмарку приємно здивували відвідувачів: морква 3,60-3,90, картопля 3,60-3,90, цибуля 3,50-3,60, буряк 3,50 – 3,60, капуста 3,00 – 3,50.

На ярмарок завітали голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар та заступник київського міського голови - секретар Київради Володимир Прокопів, які поспілкувалися з мешканцями та підприємцями району, отримали пропозиції та побажання щодо роботи районних ярмарків та, звичайно, зробили запаси корисних та вітамінних продуктів для себе та своїх родин.

Цього дня до участі у ярмарку було залучено близько 100 сільськогосподарських виробників, фермерських господарств, підприємств-виробників та підприємців з Рівненської, Вінницької, Черкаської та інших областей України, які реалізували голосіївцям близько 70 т сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

Ну, і звісно, який же ярмарок без пісень і танців. А створювали гарний настрій для всіх присутніх створювали кращі творчі колективи Голосіївського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю