Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2016

У Голосієво вшанували пам’ять загиблих героїв АТО та заклали капсулу майбутнього Пам’ятного знаку

У Голосієво вшанували пам’ять загиблих героїв АТО та заклали капсулу майбутнього Пам’ятного знаку

В рамках проведення районної патріотичної акції «З Україною в серці» до Дня захисника України у Голосіївському парку культури та відпочинку ім. Максима Рильського 14 жовтня  відбувся урочистий  мітинг «Герої не вмирають!»  за участю родин загиблих, учасників АТО та їх сімей, представників ветеранських громадських об’єднань, волонтерів та громадськості району.

Відкрила мітинг голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар.  В своєму зверненні до присутньої громади, зазначила, що сьогодні ми  святкуємо три свята: День святої Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисника України. І дякуємо усім, хто захищав нашу державу від загарбників в різні часи та вшановуємо пам'ять тих, хто поклав своє життя, захищаючи незалежність нашої Батьківщини.

Зі словом виступили військовий комісар Голосіївського районного у м. Києві військового комісаріату Віталій Хом'як та представники ветеранських організацій.  

Під час мітингу голова району Наталія Бондар нагородила учасників бойових дій, ветеранів АТО  медалями "Честь. Слава. Держава".

В рамках програми заходу відбулось закладення капсули на встановлення Пам’ятного знаку загиблим героям АТО. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю