Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2016

Наталія Бондар разом з мешканцями мікрорайону «Теремки-1» вшанувала пам'ять Героїв України

Наталія Бондар разом з мешканцями мікрорайону «Теремки-1» вшанувала пам'ять Героїв України

Сьогодні, в мікрорайоні «Теремки-1», біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбувся урочистий мітинг з покладанням квітів, присвячений Дню захисника України.  На заході були присутні  голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар,  заступник Міністра молоді та спорту України — керівник апарату Микола Даневич, представники громадських організацій та районних політичних осередків, учні школи № 286 та мешканці району (ФОТОГАЛЕРЕЯ).

Відкрила мітинг голова району Наталія Бондар: «Сьогодні вся країна відзначає кілька свят: День святої Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та відносно нове для нас свято – День захисника України. Цього дня ми дякуємо усім, хто захищав нашу державу від загарбників та вшановуємо пам'ять тих, хто поклав своє життя, захищаючи незалежність нашої Батьківщини».

Під час заходу учні школи № 286 продекламували  віршовану композицію «Герої не вмирають».

Дякуємо громаді мікрорайону «Теремки-1» за ініціативність, активну громадянську позицію та внесок у патріотичне виховання молоді Голосієва!

Нагадаємо, пам’ятний знак Героям Небесної Сотні було відкрито 18 жовтня 2014 року за ініціативи мешканців «Теремки-I» за власні кошти і на пожертви організацій.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю