Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2016

Відбулась робоча виїзна нарада щодо капітального ремонту дитячого садочка по вул. Лісничій,3

Відбулась робоча виїзна нарада щодо капітального ремонту дитячого садочка по вул. Лісничій,3

10 жовтня голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар провела робочу нараду щодо капітального ремонту ДНЗ №305, що знаходиться у мікрорайоні «Чапаєвка» (вул.Ліснича, 3). До участі у нараді були запрошені батьки дошкільнят, які навчались та планують навчатись у цьому садочку, представники Українського фонду соціальних  інвестицій, виконроби та представники районного управління освіти разом з начальником – Галиною Полторак.

 

Останні роки на базі ДНЗ функціонував дитячий санаторій. Після повернення приміщень у підпорядкування районному управлінню освіти, з метою створення додаткових місць для дошкільнят, було вирішено з 01.07.2016 р. припинити навчальний процес та розпочати капітальний ремонт закладу.

До відновлення приміщень садочка долучились представники УФСІ, які за фондові кошти планують відновити 4 групи, а керівництво району запланувало до кінця року за бюджетні кошти відновити харчоблок та, за можливості,  виконати сантехнічні роботи, відновити коридори, замінити вікна.

  

Наразі є проблеми з проектною документацією – необхідні дозволи проектувальника на проведення робіт та зміну плану ремонтних робіт. Тож під час наради обговорювались шляхи вирішення цього питання, аби відповідно до плану, навесні 2017 року, маленькі голосіївці змогли приступити до навчання у новому, розширеному садочку.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю