Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2016

В Голосієво відкрилась фотовиставка - данина пам’яті патріота України - Антона Кіреєва

В Голосієво відкрилась фотовиставка - данина пам’яті патріота України - Антона Кіреєва

05 жовтня в приміщенні Голосіївської райдержадміністрації до Дня захисника України відбулась презентація виставки робіт фотографа Антона Аркадійовича Кіреєва – учасника Революції Гідності, який входив до складу «Самооборони Голосієва».

Саме в цей день, 5 жовтня, два роки тому Антон Кіреєв загинув на Донбасі, боронячи терени України у складі Добровольчого українського корпусу.

«Ця фотовиставка – данина пам’яті Антона Кіреєва, а також пам’яті усіх бійців, які віддали своє життя, захищаючи рідну землю. Завдячуючи світлинам геніального фотохудожника ми маємо можливість побачити героїчні будні нескорених та сильних духом захисників територіальної цілісності та незалежності України. Сподіваємось, що ця фотовиставка відбудеться в школах та бібліотеках району. Біля неї будуть організовані уроки мужності та заходи військово-патріотичного характеру. На прикладі таких Героїв, як Антон Кіреєв, буде виховуватись не одне покоління справжніх патріотів України!», - відкриваючі виставку, зазначила заступник керівника апарату райдержадміністрації Наталія Навоєва.

На відкритті фотовиставки були присутні дружина Антона Киреєва - Юлія Миколаївна, друзі, побратими, представники громадських організацій, громадськість району.

Під час презентації пролунали творчі виступи авторів та виконавців власних пісень під гітару Яна Апріля (бард, учасник АТО, боєць батальйону «Айдар») та Богдана Дорошенка (бард, друг).

  Запрошуємо бажаючих відвідати фотовиставку.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю