КМДА Київська міська державна адміністрація


27 вересня 2016

Наталія Бондар вручила ордер на квартиру учасникові АТО В.Грищуку

Наталія Бондар вручила ордер на квартиру учасникові  АТО В.Грищуку

Сьогодні у Голосіївському районі відбулась важлива подія – голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар вперше вручила ордер на квартиру учасникові антитерористичної операції Вадимові Грищуку (згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2015р. №348 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов»).

Відповідне рішення ухвалив Департамент будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Вадим Грищук народився 20 червня 1989 року у м. Києві. Навчався у Голосіївських школах №241 та 36. У 2009 році  отримав середньо спеціальну освіту за спеціальністю «Конструювання, виробництво та технічне обслуговування радіотехнічних приладів» та кваліфікацію молодший спеціаліст-радіотехнік.

Військову службу розпочав у липні 2010 року розвідником 2 групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціального призначення в/ч А0553 м. Хмельницький і відтоді залишався вірним військовій справі.

З 19 травня по 12 липня 2014 р. виконував бойове завдання за призначенням в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, де одержав вогнепальне кульове поранення черепа і головного мозку, у зв’язку з чим і отримав 20.04.2015 р. статус інваліда війни та учасника антитерористичної операції.

Родина Вадима Григоровича давно потребувала поліпшення житлових умов, адже з 1989 року перебувала на квартирному обліку. Відтоді сім'я бійця значно зросла – у нього з’явилась дружина та син, тож окреме житло як ніколи стало доречною несподіванкою для родини Грищуків.

Голосіївська райдержадміністрація вітає Вадима Григоровича та його родину і висловлює щиру вдячність за його патріотизм, відданість та відвагу, які боєць проявив захищаючи нашу Батьківщину, адже це ті якості, які неможливо оцінити жодними матеріальними благами. Подвиг воїнів вічний та неоціненний.

Слава Героям та Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.