Головна  →  Новини  →  23 вересня 2016

В райдержадміністрації обговорили основні аспекти управління багатоквартирним будинком

В райдержадміністрації обговорили основні аспекти управління багатоквартирним будинком

22 вересня в Голосіївській райдержадміністрації пройшов тренінг для власників квартир багатоквартирних будинків району на тему: "ОСББ, енергомодернізація та інші аспекти управління багатоквартирним будинком для власників квартир: просто про складне".

Голова Голосіївської райдержадміністрації відкриваючи тренінг зауважила, що за ОСББ – майбутнє житлово-комунальної сфери нашого району, столиці та країни в цілому.

«Сьогодні у вас є можливість отримати кваліфіковану інформацію щодо переваг та перспектив створення ОССБ та відповіді на будь-які питання від спеціалістів. Тож скористайтеся цією можливістю, адже обізнаність та кваліфікованість голів ОСББ – запорука спокійного та щасливого життя мешканців об’єднання співвласників багатоквартирних будинків», - зазначила Наталія Володимирівна.

В ході тренінгу були розглянуті питання:

- Які існують варіанти управління багатоквартирними будинками в зв’язку з введенням в дію Закон України «Про особливості здійснення право власності ?

- Які переваги очікують мешканців в управлінні житловим будинком після створення у ньому ОСББ?

- Як проходить процедура створення ОСББ?

- Яким чином ОСББ має можливість прийняти участь у державних та місцевих програмах підтримки реформування житлово-комунального господарства?

- Які існують шляхи оптимізації витрат на оплату комунальних послуг?

Тренінг було організовано Центром у справах сім`ї та жінок «Родинний дім» Голосіївського району м. Києва за сприяння громадської організації Центр «Жіночі перспективи», партнера проекту Українського Жіночого Фонду та підтримки проекту IFC (група Світового банку) «Енергоефективність у житловому секторі України», що здійснюється за фінансування Швейцарської Конфедерації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю