КМДА Київська міська державна адміністрація


25 серпня 2016

Голосіївці відсвяткували 25-ту річницю незалежності у парку ім.М.Рильського

Голосіївці відсвяткували 25-ту річницю незалежності у парку ім.М.Рильського

24 серпня у Голосіївському парку культури і відпочинку ім.М.Рильського з нагоди 25-ї річниці незалежності України відбулась святкова тематична програма «Незалежна і єдина моя рідна Україна» (ФОТОЗВІТ).

В рамках заходу народна студія «Берегиня» провела виставку декоративно-прикладного мистецтва «Україна – вишиванка», Централізована система дитячо-юнацьких клубів «Щасливе дитинство» організувала  дитячо-патріотичну акцію «Країна щастя і добра», Київська дитяча художня школа №9 провела художній пленер «Вільна, незалежна, молода!». Централізована бібліотечна система Голосіївського району м. Києва організувала «Просвітницьку галявину» та різноманітні майстер-класи, а ГО «Центр духовного розвитку «Гармонія» став ініціатором мистецького арт-проекту «Оберіг Голосіївського району», який створювався за участю усіх відвідувачів заходу.

Також до уваги голосіївців було запропоновано спортивне свято «Спортивна країна – рідна Україна» з показовими виступами і презентаціями від спортивних шкіл району та патріотичним гімнастичним флеш-мобом.

Не обійшовся цьогорічний захід і без традиційного вітання керівництва району зі святом. Голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар привітала усіх присутніх з Днем незалежності України та побажала голосіївцям миру, злагоди та добра і нагадала,що сила українців – в єдності!

Справжньою родзинкою заходу став святковий концерт прославленого творчого колективу Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.