Головна  →  Новини  →  15 серпня 2016

У Голосієво розпочав свою роботу святковий ярмарок «Медовий спас»

У Голосієво розпочав свою роботу святковий ярмарок «Медовий спас»

13 серпня, напередодні свята Маковія, у Голосіївському районі столиці (за адресою: вул. Академіка Костичева, в межах вулиць Маршала Конєва та Маршала Якубовського) урочисто розпочав свою роботу святковий ярмарок «Медовий спас» (ФОТОГАЛЕРЕЯ).

Організатори ярмарку – КП «Київська спадщина» спільно з благодійним фондом «Рідне місто моє» за сприяння Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА та Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації доклали усіх зусиль, щоб відвідувачі отримали максимум користі та задоволення від заходу – тут не лише  здійснюється продаж меду, продуктів бджільництва, фруктів, хлібобулочних виробів, морозива та інших товарів, а ще й організовано майстер-класи для дітей з виготовлення ляльок-мотанок, фігур із повітряних кульок (твістінг), фетрових іграшок, листівок, свічок із воску, поробок із використанням техніки квілінг, а також петриківського розпису, розпису глиняних виробів, декупажу та розпису дерева. Також для юних гостей ярмарку заплановано анімаційні програми, хімічне та шоу мильних бульбашок, акції з пригощання дітей безкоштовним морозивом та цукровою ватою.

На урочисте відкриття завітали очільниця Голосіївського району Наталія Бондар, депутати Київради Ігор Галайчук та Вадим Іванченко, представники міського Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, які ознайомились з роботою ярмарки та запаслись здоров’ям на увесь наступний рік  -  придбали собі по баночці меду та медових ласощів.

Нагадаємо, що ярмарок триватиме до 21 серпня з 9:00 до 20:00 щоденно.

Запрошуємо усіх відвідати ярмарок «Медовий спас»!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю