Головна  →  Новини  →  9 серпня 2016

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської РДА

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської РДА

08 липня під керівництвом голови Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення та депутати Київської міської ради.

Першим питанням порядку денного стало питання стану виконавської дисципліни в райдержадміністрації. Начальник відділу організації діловодства та контролю Дмитро Криворучко та заступник начальника відділу роботи із зверненнями громадян Віра Царенко доповіли, що протягом першого півріччя 2016 року Системою електронного документообігу зафіксовано 23921 документів (що на 17,5% більше ніж за минулий рік) та 2510 звернень громадян відповідно. Загалом, організація роботи з документами в структурних підрозділах райдержадміністрації та комунальних підприємствах потребує покращення. Даний аналіз стану виконання документів свідчить про необхідність підвищення персональної відповідальності працівників за роботу з документами. Від рівня виконавської дисципліни, належної роботи із службовою кореспонденцією вищестоящих органів і власних рішень залежить у значній мірі результативний показник діяльності районної державної адміністрації.

Наталія Володимирівна вкотре наголосила на персональній відповідальності керівників за стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах РДА та необхідності тримати високий рівень не лише кількості закритих документів, а і їх якості.

Про стан підготовки житлового фонду району та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2016/2017 років доповіла начальник управління житлово-комунального господарства райдержадміністрації Мостова Л.П - до опалювального періоду 2016/2017 років необхідно підготувати 1255 житлових будинків з них: 869 будинків комунальної власності, 61 будинок ЖБК, 71 будинок ОСББ, 83 відомчих будинки, 67 гуртожитків та 104 – інвестиційних.  Станом на 08 серпня 2016 року із запланованих 815 житлових будинків обстежено 736 житлових будинків та у такій же кількості отримано актів обстеження із зауваженнями, що становить 90,3% від запланованого обсягу. Загалом виконання заходів з підготовки будинків комунальної власності Голосіївського району до експлуатації в осінньо-зимовий період 2016-2017 років становить 75,0%.

Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання і виявлення корупції Андрій Костючек поінформував присутніх про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» (електронне декларування)». Так, з 15 серпня посадовим особам Голосіївської РДА, посади яких належать до посад державної служби категорії «А» або «Б», мають подати електронні декларації у термін та порядку, визначеними рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 № 2 «Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю