Головна  →  Новини  →  20 липня 2016

Наталія Бондар ознайомилась з роботою ТОВ «Пролог Семікор»

Наталія Бондар ознайомилась з роботою ТОВ «Пролог Семікор»

20 липня голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар відвідала ТОВ «Пролог Семікор», який розташований в Голосіївському районі за адресою: просп. Академіка Глушкова, 42.

З історією створення та продукцією виробництва Наталію Володимирівну ознайомив директор підприємства Григорій Васильович Гринь.

Він розповів, що компанія має великий досвід виробництва монокристалічних кремнієвих зливків, кремнієвих пластин, сонячних модулів та виробів з синтетичного корунду. Сьогодні компанія володіє виробничими потужностями для вирощування кремнієвих зливків діаметром від 2 до 8,5 дюймів у кількості більше ніж 200 000 кг в рік. Крім цього підприємство виробляє: кремнієві пластини електронної якості діаметром від 2″ до 6″ у кількості до 500 000шт в рік, та кремнієві пластини сонячної якості з діагоналлю від 8″ до 8,5″, сонячні модулі високої якості, зливки монокристалічного синтетичного корунду діаметром до 150 мм для світлодіодної техніки, оптики і захисних екранів.

Григорій Васильович також познайомив голову райдержадміністрації з виробничими потужностями підприємства.

Під час показу виробництва директор Товариства зазначив, що обсяг реалізованої промислової продукції ТОВ «Пролог Семікор» за січень-травень 2016 року склав майже 17,0 млн. грн., у тому числі за межі України -  16,6 млн. грн.

В рамках візиту були обговорені питання майбутнього розвитку підприємства.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю