КМДА Київська міська державна адміністрація


15 липня 2016

Голова району ознайомилася з роботою Філії ПАТ «Карлсберг Україна»

Голова району ознайомилася з роботою Філії ПАТ «Карлсберг Україна»

Сьогодні голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар разом із начальником відділу економіки РДА Вікторією Німчук ознайомилися з виробничою роботою Філії ПАТ «Карлсберг Україна». Почесний директор підприємства Юрій Задніпряний провів екскурсію Київським пивоварним заводом, ознайомив з технологією виробництва та асортиментом готової продукції. Гості мали змогу побувати в цехах, оглянути виробничі площі та на власні очі побачити процес створення продукції.

  

Філія ПАТ «Карлсберг Україна» - підприємство, яке займається виробництвом пива та безалкогольної продукції в Голосіївському районі м. Києва.

На заводі встановлено новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. Технологічний процес побудовано з урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я та навколишнього середовища. Перевагою Київського пивоварного заводу є зручне і функціональне планування приміщення. Потужність виробництва Київського пивоварного заводу складає 473 млн. літрів пива на рік.

На Київському пивоварному заводі випускається пиво та безалкогольні напої таких брендів: Славутич, Славутич ІСЕ, Хмільне, Арсенал, Львівське, Tuborg, Carlsberg та ін. Основні напрямки експорту Грузія, Азербайджан, Білорусь, Канада, Італія, тощо.

Протягом І півріччя 2016 року Філією ПАТ «Карлсберг Україна» впроваджено і запущено в серійне виробництво наступні новинки: «Квас Тарас Білий»- ємністю 0,75 л., сидр «Somersby» з грушевим соком ємністю 0,5 л., «Квас Тарас Чорний» - ємністю 1,5 л. та  два нових слабоалкогольних напої Hard Lemon та Hard Lemon Tea -  ємністю 0,44 л.

За інформацією відділу економіки РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.