Головна  →  Новини  →  12 липня 2016

Наталія Бондар відвідала збори мешканців мікрорайону Жуляни

Наталія Бондар відвідала збори мешканців мікрорайону Жуляни

11 липня, за запрошенням мешканців мікрорайону Жуляни, голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар разом з представниками відділу контролю за благоустроєм та шляхово-експлуатаційного управління району відвідали збори жителів вул. Московська, Лугова, Мічуріна, Учительська.

 

Під час зборів мешканці висловили незадоволення перекриттям доріг, які з’єднують вищезазначені вулиці приватного сектору з вул.Вільямса. За словами представника кооперативу, який наразі проводить активну забудову на вищезазначеній території, орендарі земельної ділянки мають право огороджувати територію, оскільки платять за неї податок до державного бюджету.

 

Проте мешканці приватного сектору наполягають на тому, що доріжки, які намагаються перекрити, є землею загального користування і їх перекриття створює суттєві незручності та ускладнює  громадянам доступ до вул. Вільямса, на якій знаходяться зупинки громадського транспорту.

Для з’ясування даного питання  було вирішено провести 15 липня в Голосіївській райдержадміністрації спільну нараду за участю представників кооперативу та мешканців Жулян для пошуку компромісу, який задовольнить усі сторони.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю