КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2016

В Голосієво відбулась апаратна нарада

В Голосієво відбулась апаратна нарада

 Сьогодні, 01 липня, в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась апаратна нарада під головуванням очільниці району Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації  та комунальних служб району.

На початку наради Наталія Володимирівна представила новопризначеного начальника відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови РДА Полякова Олександра Костянтиновича.

Основну увагу під час засідання було зосереджено на нагальних питаннях життєдіяльності району, зокрема, було розглянуто питання розміщення хостелів в багатоквартирних будинках, налагодження роботи щодо централізованого вивозу сміття у приватних секторах району, хід виконання ремонтно-будівельних робіт, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2016 рік, організація розселення мешканців будинку 140 по вул.Козацькій, звернення мешканки району щодо реконструкції вул.Ковпака тощо.

Також  очільниця району Наталія Бондар наголосила на персональній відповідальності керівників за стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах РДА.

На завершення апаратної наради Наталія Володимирівна поінформувала присутніх про основні районні заходи, що відбудуться на наступному тижні ( з 04.07.2016 р. по 10.07.2016 ), а саме:

-   07 липня – Урочиста зустріч керівництва району з родинами року – 2016 в рамках відзначення Дня родини у Голосіївському районі міста Києва;

-   07 липня – Менторська зустріч із потенційними жінками-підприємцями;

-   09 липня – ІІІ-ий легкоатлетичний пробіг «Україна – моя рідна країна» у Голосіївському парку культури та відпочинку ім. М.Рильського (просп. Голосіївський, 87).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.