КМДА Київська міська державна адміністрація


24 червня 2016

Відбулось чергове засідання районного оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям

Відбулось чергове засідання районного оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям

24 червня в Голосіївській райдержадміністрації відбулось чергове засідання Штабу за участю представників структурних підрозділів райдержадміністрації, Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату, ГО «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району міста Києва», волонтерів тощо.

Відповідно до порядку денного засідання Штабу спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Голосіївської РДА ознайомила присутніх про стан наявності путівок для санаторно-курортного оздоровлення учасників АТО в 2016 році та для дітей з їх дружинами, а також про перелік установ, що надають відповідні послуги.

Також під час засідання штабу обговорювалось питання визначення вільних земельних ділянок для встановлення на території району пам’ятного знаку загиблим учасникам антитерористичної операції. Так, було запропоновано кілька локацій, які знаходяться на балансі району, проте питання вибору місця залишили на розсуд членів сімей загиблих учасників АТО.

Крім цього, розглядались питання спільного відпрацювання учасниками штабу та узгодження механізму прийому пакету документів від учасників АТО для отримання матеріальної допомоги, а також створення проекту програми з метою вшанування пам’яті загиблих учасників АТО району.

Наступне засідання Штабу відбудеться уже в липні.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.