Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

Реєстрацію для участі у безкоштовній менторській зустрічі продовжено до 1 липня

У Голосіївському районі в рамках програми МБФ «Сід Форум Україна»
 відбудеться 
менторська зустріч із потенційними жінками-підприємцями

 

Дата:  липень 2016 року

Місце проведення: Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація (просп. Голосіївський, 42, ІІІ поверх, велика зала).

Учасники заходу: жінки - власниці малого та середнього бізнесу, які бажають вийти на новий рівень розвитку, жінки, які бажають започаткувати власний бізнес,  жінки-керівники підприємств Голосіївського району.

Організатори: Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація, Міжнародний благодійний фонд «Сід Форум Україна».

У програмі: презентація діючої Програми МБФ «Сід форум Україна» з розвитку жіночого підприємництва, виступи жінок-спікерів, що своєю діяльністю змогли досягти значних висот в суспільстві, нетворкінг – неформальне спілкування наприкінці виступів.

Для участі у зустрічі необхідно вибрати відповідно Вашому статусу анкету (для жінок, які бажають започаткувати власний бізнес - АНКЕТА 1, для жінок – підприємців, які бажають вийти на новий рівень розвитку – АНКЕТА 2), заповнити до 1 липня 2016 року та надіслати на e-mail: [email protected].

 

Участь у заході є безкоштовною. Учасниці отримають офіційне запрошення від організаторів після 1 липня 2016 року.

 

Всіх жінок, які бажають навчитися основ підприємництва для започаткування і ведення власної справи, запрошуємо взяти участь у зустрічі!

 

 

Довідково:

Програма МБФ «Сід форум Україна» з розвитку жіночого підприємництва є відповіддю на необхідність розвитку гендерної рівності та ролі жінок у суспільстві та бізнесі в Україні до рівня розвинених європейських країн. Основна мета програми полягає у популяризації ведення інноваційного бізнесу молодими жінками та допомога жінкам-підприємцям через навчальні програми та бізнес-інкубаційні послуги. Проект також орієнтований на створення спільноти молодих і досвідчених підприємців, з метою створення можливості для отримання гарної поради або вирішення проблеми.

 

 

За додатковою інформацією щодо участі у заході звертатись:

тел. 281-66-38, e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю